Mirë se vini në Milforce Equipment Co., Ltd!
 Email: ssy011@milforce.cn      Tel: + 86-13852701151

Na ndiq

Ju jeni këtu: SHTËPI » LAJME

LAJME

Ne krenohemi me gamën e gjerë të çizmeve për qëllime ushtarake për burra që ofrojmë, e cila përfshin çizme ushtarake, çizme luftarake, çizme shkretëtirë, çizme taktike, çizme policie etj.Në Milforce, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbimin më të lartë ndaj klientit, çmime konkurruese, dorëzim në kohë dhe një ofertë produktive gjithëpërfshirëse me cilësi të lartë.Kënaqësia juaj është qëllimi ynë i biznesit!

çizmet e xhunglës

Këto kanë të bëjnë me lajmet e çizmeve në xhungël , në të cilat mund të mësoni për tendencat më të fundit në çizmet në xhungël dhe industrinë e informacionit përkatës, për t'ju ndihmuar të kuptoni dhe zgjeroni më mirë e çizmeve në xhungël . tregun
2018
DATA
07 - 05
2018 IWA MILFORCE
Gjatë 45 viteve të fundit IWA Outdoor Classics është zhvilluar në një panair tregtar lider në botë për gjueti, qitje sportive, pajisje për aktivitete në natyrë dhe për aplikime civile dhe zyrtare të sigurisë.
Lexo më shumë
2018
DATA
07 - 05
2017 IACP MILFORCE
Që nga viti 1893, IACP ka formuar profesionin e zbatimit të ligjit.Konferenca dhe Ekspozita Vjetore e IACP ka qenë themeli, duke u ofruar udhëheqësve strategji, teknika dhe burime të reja që u nevojiten për të lundruar me sukses në mjedisin policor në zhvillim.
Lexo më shumë
2018
DATA
07 - 05
2017 DSEI MILFORCE
Pajisjet Ndërkombëtare të Mbrojtjes dhe Sigurisë (DSEI) është ngjarja kryesore botërore që bashkon sektorin global të mbrojtjes dhe sigurisë për të inovuar dhe ndarë njohuritë.DSEI përfaqëson të gjithë zinxhirin e furnizimit në një shkallë të pakrahasueshme.
Lexo më shumë
2018
DATA
07 - 05
2015 Milipol Paris MILFORCE
Milipol Paris është ngjarja kryesore kushtuar sigurisë së atdheut.Edicioni i 21-të do të mbahet në datat 19-22 nëntor 2019 në qendrën e ekspozitës Paris-Nord Villepinte.Në vitin 2017, ngjarja tërhoqi jo më pak se 1,005 ekspozues nga 53 vende, 29,939 vizitorë nga 151 vende dhe 161 delegatë zyrtarë
Lexo më shumë
2018
DATA
07 - 05
2017 Milipol Paris MILFORCE
Milipol Paris është ngjarja kryesore kushtuar sigurisë së atdheut.Edicioni i 21-të do të mbahet në datat 19-22 nëntor 2019 në qendrën e ekspozitës Paris-Nord Villepinte.Në vitin 2017, ngjarja tërhoqi jo më pak se 1,005 ekspozues nga 53 vende, 29,939 vizitorë nga 151 vende dhe 161 delegatë zyrtarë
Lexo më shumë
2018
DATA
07 - 04
2017 IDEX MILFORCE
Ekspozita dhe konferenca ndërkombëtare e mbrojtjes (IDEX) është ekspozita më e rëndësishme strategjike e mbrojtjes me tri shërbime në botë. IDEX është e vetmja ekspozitë dhe konferenca ndërkombëtare e mbrojtjes në rajonin MENA që demonstron teknologjinë më të fundit në të gjithë sektorët e mbrojtjes tokësore, detare dhe ajrore.
Lexo më shumë
SHTËPI
Prodhuesit e çizmeve ushtarake profesionale —— Që nga viti 1984
E drejta e autorit ©   2023 Milforce Equipment Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.Mbeshtetur nga leadong.com Harta e faqes. Politika e privatësisë

Na ndiq