Mirë se vini në Milforce Equipment Co., Ltd!
 Email: ssy011@milforce.cn      Tel: + 86-13852701151

Na ndiq

Ju jeni këtu: SHTËPI » RRETH NESH

PROFILI I KOMPANISË

Kënaqësia juaj është qëllimi ynë i biznesit!
Milforce Equipment Co., Ltd. është një furnizues i cilësisë premium të çizmeve ushtarake, duke u shërbyer klientëve në mbarë botën, duke përfshirë Evropën, Amerikën e Veriut dhe Rusinë.E themeluar në vitin 1984, Milforce ka fituar një vlerësim të gjerë për produktet e saj me cilësi të lartë, proceset e avancuara të prodhimit dhe inovacionet më të fundit.

Ne krenohemi me gamën e gjerë të çizmeve të meshkujve për qëllime ushtarake që ofrojmë, e cila përfshin çizmet e ushtrisë, çizmet luftarake, çizmet e shkretëtirës, ​​çizmet taktike, çizmet e policisë, e kështu me radhë. Në Milforce, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë nivelin më të lartë të shërbimit ndaj klientit , çmime konkurruese, shpërndarje në kohë dhe një ofertë gjithëpërfshirëse e produktit me cilësi të lartë.

SHQYRTIMET E KLIENTËVE

GARA E KLIENTIT


Milforce Equipment Co., Ltd. është një furnizues i cilësisë premium të çizmeve ushtarake, duke u shërbyer klientëve në mbarë botën, duke përfshirë Evropën, Amerikën e Veriut dhe Rusinë.E themeluar në vitin 1984, Milforce ka fituar një vlerësim të gjerë për produktet e saj me cilësi të lartë, proceset e avancuara të prodhimit dhe inovacionet më të fundit.
 

PËRPARËSITË TEKNOLOGJIKE

CERTIFIKATA

FABRIKE

Milforce është kompani tregtare industriale dhe ndërkombëtare, ne kemi ndërtesat tona të zyrave dhe fabrikën.Fabrika jonë është e pajisur me makineri profesionale për prodhim dhe qindra punëtorë.
Aktualisht, fabrika jonë zotëron pesë punëtori, të cilat janë R&D dhe Departamenti Teknik, Departamenti i Prerjes, Departamenti i Gjilpërës, Departamenti i Modelimit dhe procesi QC përkatësisht.
 
E-mail: sales@milforce.cn
Tel: +86-514-8750-6241
SHTËPI
Prodhuesit e çizmeve profesionale ushtarake —— Që nga viti 1984
E drejta e autorit ©   2023 Milforce Equipment Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.Mbeshtetur nga leadong.com Harta e faqes. Politika e privatësisë

Na ndiq