Mirë se vini në Milforce Equipment Co., Ltd!
 Email: ssy011@milforce.cn      Tel: + 86-13852701151

Na ndiq

REKOMANDOJ
Ju jeni këtu: SHTËPI » REKOMANDONI
FABRIKE
Milforce është kompani tregtare industriale dhe ndërkombëtare, ne kemi ndërtesat tona të zyrave dhe fabrikën.Fabrika jonë është e pajisur me makineri profesionale për prodhim dhe qindra punëtorë.
Aktualisht, fabrika jonë zotëron pesë punëtori, të cilat janë R&D dhe Departamenti Teknik, Departamenti i Prerjes, Departamenti i Gjilpërave, Departamenti i Modelimit dhe procesi QC përkatësisht.
 
E-mail: sales@milforce.cn
Tel: +86-514-87506241
SHTËPI
Prodhuesit e çizmeve ushtarake profesionale —— Që nga viti 1984
E drejta e autorit ©   2023 Milforce Equipment Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.Mbeshtetur nga leadong.com Harta e faqes. Politika e privatësisë

Na ndiq