Mirë se vini në Milforce Equipment Co., Ltd!
 Email: ssy011@milforce.cn      Tel: + 86-13852701151

Na ndiq

Ju jeni këtu: SHTËPI » LAJME » IWA Outdoor&Classics 2017

IWA Outdoor & Classics 2017

Shikimet: 13     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 2018-04-10 Origjina: Faqe

pyesni

butoni i ndarjes së facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
Ndani këtë buton të ndarjes

Ne do të shikojmë IWA Outdoor&Classics 2017 nga 3-6 mars 2017 në qendrën e ekspozitës në Nuremberg, i cili është panairi kryesor në botë për gjueti, qitje sportive, pajisje për aktivitete në natyrë dhe për aplikime civile dhe zyrtare të sigurisë.  
Ne dëshirojmë të takohemi atje.

粘贴图片

ARTIKUJ TË LIDHUR

SHTËPI
Prodhuesit e çizmeve ushtarake profesionale —— Që nga viti 1984
E drejta e autorit ©   2023 Milforce Equipment Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara.Mbeshtetur nga leadong.com Harta e faqes. Politika e privatësisë

Na ndiq